2018-03-28 08:48:42• hírek • (x)

Megvan a pénz az új ház felépítésére, de nem tudod, miként kezdj neki? Itt a válasz

Egyre többen gondolják úgy, hogy jobban járnak, ha leendő családi fészküket nem egy tömbházi lakásban alakítják ki, hanem felépítenek egy saját házat. Ki hitelből, ki a külföldi munka során szerzett megtakarításaiból valósítja meg mindezt, azonban az kétségtelen, hogy mindenkinek elkél egy szakértő segítsége.

Milyen dokumentumokra van szükség? Hogy nézzen ki a ház? Milyen és mennyi építkezési anyagra van szükség? Ezek és ehhez hasonló kérdések vetődnek fel az építkezés előtt álló emberekben, most azonban a Lebada kész segíteni bárkinek, aki a tökéletes megoldást keresi. A szatmári cégnek már két évtizedes tapasztalata van ezen a területen, így kiváló kapcsolatot ápol olyan vállalkozásokkal, melyekkel együttműködve könnyűszerrel megvalósíthatod álmaid otthonát. Segítenek beszerezni az engedélyeket, elkészíteni a látványterveket, és abban is tanácsot adnak, milyen anyagok szükségesek az építkezéshez.
 

A romániai bürokrácia útvesztőit elnézve mindenkinek jól jön egy szakértő tanácsa. Az 1991/50-es törvényrendelet értelmében például bármiféle építkezés előtt ki kell váltani egy engedélyt. Gondoltad volna, hogy ez akár 3-5 hónapba is telhet a tervek komplexitásától függően? De nyugi, a Lebada és partnerei már az első lépéseknél a segítségedre lesznek. Először is a polgármesteri hivatalnál ki kell váltani egy urbanisztikai bizonyítványt, majd ennek alapján készül el az építkezési engedély megszerzéséhez szükséges technikai dokumentáció. A dokumentáció egy sor, különféle intézmények és szolgáltatók által nyújtott engedélyt kell tartalmazzon, majd ha ez is megvan, akkor a polgármesteri hivatal kiállítja az építkezési engedélyt. Ezt követően már érkezhetnek is a munkagépek.
 

Itt lép akcióba a Lebada és a partnerei. Nagyon fontos előre tudni, milyen házat álmodott meg az ügyfél. A tervektől függően a szatmári cég segít megtalálni a legideálisabb építkezési anyagokat. Ahogyan mottójukban is vallják: minden megoldás egy helyen, a legjobb árakon.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: